divendres, 4 de juliol del 2014

Tirar la canya (2a part) ->Tornant al mon virtual

Dacord, els xats d'abans estil IRC on trobaves noies ja no funcionen.. T'adones a base de mesos que el mon real tampoc es gens senzill... No es tant fàcil acostar-se a una noia en un bar i no quedar com un babos... No sempre coneixes gent que et pugui presentar noies i que aquestes noies siguin solteres i interessants.. Aixi que et poses a buscar i... Tatxan! La solució que jo he trobat es el mon virtual. Si, si, com matrix! :p Aquest mon si que sem dona be!! Almenys això penso, be, les meves parelles fins a l'actualitat han sortit del mon dinternet i no men arrepenteixo!

Mon virtual... A veure... Si, el mon virtual era una solució... si, be, una mica mes de solució que el mon real però tampoc es la panacea, a la majoria de webs gratuïtes les noies ni contesten... Ja ho haureu vist si esteu registrats en alguna... No es tasca fàcil atraure l'interes duna noia ni de forma virtual...

De moment de totes les webs i apps pel mòbil que he provat [només les gratuïtes] en recomanaria 3 especialment...

tinder.com, quedemonline.com i gentcomtu.com

Mai me acabat de sentir a gust ni he tingut exit en cap les webs de contacte estil badoo adoptauntio, twoo i rollos d-aquest estil.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada