dimecres, 25 de setembre del 2013

Retrobament (1a Part)

Ja fa un temps que estas solter, penses en quedar amb "la ex" per parlar, per saber com li va, per disculpar-te, perquè la trobes a faltar o per fer-li saber com et sents... Tant se val el motiu, al final prens la iniciativa i li dius de quedar...

Al principi ella no vol, sembla que ja formes part del passat, i et comença a fer preguntes de l'estil.. "pq vols quedar?" "què t'agafa ara?" "De què vols parlar?" "Ara t'agafen ganes de parlar?"

Després de respondre el qüestionari, finalment accedeix a quedar amb tu, però el dia i la hora el decideix ella. Sense cap dubte accedeixes a quedar quan ella et diu que per alguna cosa ets el sexe dèbil...

Arriba el dia, vols dir un munt de coses, estas neguitós gairebé com si fos la primera cita.. La veus, està com sempre però una mica més guapa, li fas una abraçada, és terrible el que es troben a faltar les abraçades quan estas solter!!, segons com és l'abraçada descobreixes com estan les coses, el que sents..

A partir d'aquí parleu, sembla que teniu moltíssimes coses a explicar-vos, tot i que al moment potser no surti cap tema o no sapigueu per on començar..

Abans de que la cita acabi, li preguntes com li va amb altres nois,  segons el que contesti, la conversa i la primera abraçada, potser fins i tot  hi ha sexe!

Però vaja, si les segones parts mai han estat bones, les terceres i quartes tampoc ho són.

Si quedeu amb la vostra ex... Molta sort! Que la força us acompanyi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada